Palvelut

Anna meidän olla avain onnistumiseesi!

Tarjoamme asiakasyrityksillemme pääasiassa kahdenlaisia palveluita; palvelusopimuksia, sekä kertaluonteisia käyntejä - mitä Sinä ja liiketoimintasi ikinä tarvitseekaan.

Joustavan ja tehokkaan palvelusopimuksemme avulla yrityksenne voi keskittyä rauhassa omaan ydinosaamiseen ja jättää asennus-, huolto-, tuki- ja ylläpitopalvelut meille. Sopimuksen avulla voidaan myös ulkoistaa yrityksen koko IT-infrastruktuuri, jolloin saatte nimetyn yhteyshenkilön ja tällä tavoin saadaan mahdollisimman tehokas vasteaika, eikä rikkinäiset tietokoneet hidasta työntekoa. Yhteyshenkilö toimii myös samalla tavalla, kuin yrityksen oma mikrotukihenkilö, joka tarkkailee yrityksenne laitteiston kuntoa ja hoitaa niiden perusylläpidot ja päivitykset. Yhteyshenkilö voidaan kouluttaa tuotteidenne käyttöön ja tarvittaviin erikoisvaatimuksiin, joita liiketoimintanne vaatii.

Esimerkkejä palveluistamme yrityksille:

  • Laitekartoitus ja konsultointi.
  • Tietokoneiden ja oheislaitteiden toimitus, sekä asennuspalvelu.
  • Joustavat ja tehokkaat palvelusopimukset.
  • Tietoturvan ja -verkon suunnittelu
  • Käytöntuki puhelimitse, etäyhteydellä tai paikan päällä.

Olemme avoinna pääasiassa arkisin klo 8.30-16.30 mutta toimimme myös ilta- ja yöaikaan. Kysy lisää kilpailukykyisistä hinnoistamme toimistoaikojen ulkopuolella!

Tehdystä työstä toimitamme aina dokumentin, jonka tarkkuudesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Isoissa projekteissa saat kauttamme erikseen projektipäällikön, tai vaihtoehtoisesti tiimimme voidaan implementoida Teidän projektipäällikkönne alaisuuteen.

Pääprioriteettimme on asiakastyytyväisyys ja luotettavuus. Tämän vuoksi panostamme ja kehitämme jatkuvasti tietoturvaamme. Voit siis aina luottaa siihen, että yrityksesi, sekä asiakkaasi tiedot ovat asianmukaisesti turvassa.

Koska olemme täyden palvelun talo, niin emme ole merkistä tai toimittajasta riippuvainen. Voimme tehdä tarjouksia useammille tukkuliikkeille ja valmistajille ja näin varmistaa, että saatte aina tarvitsemanne tuotteet edulliseen hintaan. Käytössämme on varastotilaa, josta löytyy valmiiksi yleisimpiä komponentteja, varaosia, sekä oheislaitteita. Pystymme myös tarvittaessa varastoimaan teidän järjestelmänne komponentteja.

Hankinnoista on tarvittaessa mahdollista tehdä "avaimet käteen"-palvelu, jolloin teemme tarvekartoituksen, tarjouskilpailutuksen, sekä varsinaisen hankinnan. Tämän jälkeen suoritamme koneiden asennuksen, käyttöönoton ja toiminnan tarkastuksen.