TARINAMME

Admia IT-Palvelut, entinen Gaan PC-Store, on alunperin kesällä vuonna 2016 perustettu tietokoneiden ja niiden oheislaittesiin keskittynyt verkkokauppa. Ylläpidimme verkkokauppaa kuluttajille noin puolen vuoden ajan, jonka jälkeen, tammikuussa 2017, lisäsimme palveluihimme erilaiset ylläpitotyöt, sekä asennus-, huolto- ja tukipalvelut, josta varsinainen tarina lähti nousukiitoon.

Huomasimme, että kysyntä nousi räjähdysmäisesti asennus- ja tukipalveluidemme puolella, joten teimme helpon päätöksen muokata koko yrityksen liikemallia vastaamaan kysyntää. Tasan vuoden päästä, 17.1.2018, teimme päätöksen poistaa verkkokauppa ja keskittyä parantamaan sekä kehittämään omaa palvelumalliamme. Koska verkkokauppaa ei enää ollut, ei myöskään PC-Store nimike ollut ajankohtainen. Halusimme myös muokata varsinaista nimeä, Gaania, hiukan paremmin istuvaksi Suomalaiseen suuhun. Vaihtoehtoja oli kymmeniä, mutta käydessämme läpi tunnetuimpia sanoja, tuotteita ja lausahduksia tietotekniikan maailmasta päädyimme sanaan Administrator, joka on lyhennettynä tutummin Admin. Pienellä viilauksella ja kirjainten muutoksella saimme aikaan nimen Admia.

Admia IT-Palvelut on käyttänyt satoja työtunteja siihen, että saamme luotua mahdollisimman resurssitehokkaan, nopean ja edullisen tavan toteuttaa kaikki asiakkaidemme, toiveet.

Tästä alkaa Admia IT-Palveluiden nousukiito.

YLPEÄ IT-ALAN EDELLÄKÄVIJÄ