Kausihuollot vielä kuukauden ajan tarjoushinnoin!

02.05.2018

Kausihuollot vielä kuukauden ajan tarjoushinnoin!

Tietokoneen kausihuolto. Mitä se on ja miksi se kannattaa tehdä?

Tietokoneen kausihuolto on nimensä mukaisesti vuosittain suoritettava huolto toimenpide, jonka kanssa pidennetään tietokoneen käyttöikää, sekä varmistetaan toimivuus, sekä käydään läpi yleisesti koneen toimintaa. Tällä tavoin pystymme arvioimaan tietokoneen käyttöikää, sekä parhaimmassa tapauksessa ehkäisemään ajan kanssa tapahtuvan kulutusosien rikkoutumista.

Tietokoneen kausihuollossa Admialla suoritamme pölyjen puhdistuksen tietokoneen sisältä, sekä suurimman lian poiston myös ulkopinnoilta. Tämän lisäksi teemme varsinaisen "siivouksen" myös koneen sisällä, joka käsittää erilaisten evästeiden poiston, välimuistin tyhjennuksen ja tietoturvatarkastuksen, jonka yhteydessä tyhjennetään tietokone myös mahdollisista haittaohjelmista tai viruksista. Näiden lisäksi myös tarkastamme, että onko käyttöjärjestelmä, sekä tietokoneen ajurit ajantasalla. Kaiken lisäksi suoritamme yleisiä testejä, kuten kovalevytarkastuksen, jonka kanssa arvioimme, että onko tietokoneessa päivityksen tarvetta!

Tietokoneen kausihuolto (Tarjous!)

Sisältää:

Pölyn ja lian puhdistuksen, Windowsin päivitysten tarkastuksen ja asennuksen, ajurien päivittämisen, turhien tiedostojen poiston, päivitystarpeen tarkastuksen, tietoturvatarkastuksen, sekä haittaohjelmien poiston.

Hinta voimassa 31.5.2018 asti (norm. 69€).